Gratis verzending vanaf €20,-

Babygebaren Groningen

Babygebaren in Groningen - Introductiecursus voor ouders

Bekend van

Informatie over de cursus Babygebaren Groningen

Gebaren leren is helemaal niet moeilijk. Met slechts enkele gebaren kun je al een wereld van verschil maken in de communicatie tussen jou en je kleintje. Zo voorkom je frustraties en driftbuien en versterk je de band met je kindje.

En er is goed nieuws, er gaan weer twee introductiecursussen van start! 

Tijdens een bijeenkomst van twee uur leer je maar liefst 30 van de meest gebruikte Babygebaren. Hiermee ondersteun je de taal van je kindje gedurende de eerste twee levensjaren optimaal.

Babygebaren groningen - wat kun je verwachten?

Babygebaren groningen - kosten en data

De kosten voor een introductiecursus Babygebaren bedragen slechts €39,50Het mooie is dat je partner of een familielid gratis samen met jou mag deelnemen aan de cursus.

Cursusdata 

20-11-2023 Gebarenborrel   Locatie: Euroborg Stadion   Tijd: 19:00-21:00

18-01-2024 Gebarenborrel   Locatie: Euroborg Stadion   Tijd: 19:00-21:00

Schrijf je in voor een van de cursussen en ontdek hoe gebaren een wereld van verschil kunnen maken in de communicatie tussen jou en je kleintje!

Inschrijfformulier Babygebaren Groningen

Schrijf je in voor één van de cursussen.

Wat anderen vinden

Lisa van der Laan
Lisa van der Laan
Lees verder
Een heel leuk en praktisch boekje! Gebaren van de meest voorkomende woorden en niet teveel, waardoor je ze snel kunt onthouden. Naast dat de gebaren makkelijk zijn om te reproduceren, zien het boekje en de illustraties er heel erg mooi uit! Wij hebben ook een cursus gedaan bij Martina. Dit is ook zeker een aanrader! Martina is enthousiast, professioneel en legt alles op een hele leuke manier uit!
Astrid
Astrid
Lees verder
Een korte cursus gevolgd van 2 keer een avond. Hierin op een fijne manier de belangrijkste dagelijkse gebaren geleerd. Het leukste is dat je het na de eerste avond direct al kan toepassen.
Previous
Next

Veelgestelde vragen

Zijn de gebaren van De Gebarendoodle de officiële gebaren uit de Nederlandse Gebarentaal?

Jazeker! Met De Gebarendoodle leer je de gebaren uit de Nederlandse Gebarentaal. Leuk hè? Je kan straks niet alleen met je kleintje kletsen maar ook beter met de dove buurman communiceren. 

Zijn de gebaren internationaal hetzelfde?

Helaas is het antwoord op deze vraag nee. Net zoals gesproken talen heeft ook de gebarentaal zich op een natuurlijke manier ontwikkeld. Hierdoor bestaan er landelijke en zelfs locale verschillen. 

Voor welke leeftijden zijn de gebaren geschikt?

Kort gezegd is iedere leeftijd een goed begin om met gebaren te beginnen – gebaren is namelijk hartstikke leuk 🙂 

Jonge kinderen zijn vanaf een leeftijd van 4 maanden in staat de beweging als gebaren te herkennen en vanaf gemiddeld 6 maanden hebben ze de motorische skills om een gebaar te maken. Dat is een perfecte leeftijd om te beginnen.

Is jouw kindje al wat ouder? Don’t worry! Zelfs tot een een leeftijd van 3 jaar kan het leren van gebaren een positief effect hebben op de onderlinge communicatie.

Mijn kind voert een gebaar op een eigen manier uit - is dat erg?

Net zoals kinderen tijdens het leren spreken fouten maken en er zelf bedachte woorden ontstaan, zijn ook de eerste gebaren vaak niet perfect. Dat maakt helemaal niet uit! Reageer vooral positief op de gebaren van je kind! Je kan het gebaar van je kind overnemen of het gebaar juist voordoen. 

 

Let op: Bij kinderen die opgroeien in een omgeving waarin zich dove of slechthorende mensen bevinden raad ik aan om bij een “afwijkend” kindgebaar altijd het juiste gebaar voor te doen. Het kind leert op deze manier de juiste gebaren aan. 

Wat is het gebaar voor ...?

Ik help altijd graag met het vinden van het juiste gebaar. Neem hiervoor contact met mij op via de mail of via een persoonlijk bericht op Social Media (@gebarendoodle). 

Komt er een vervolg op het boek?

Ja! Momenteel ben ik bezig met de tweede versie van De Gebarendoodle. Ik verwacht dat het boek medio 2023 op de markt gaat komen. 

Babygebaren Hallo

Leer 3 babygebaren gratis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en leer 3 babygebaren rondom ETEN

Babygebaren Hallo

Leer 3 babygebaren gratis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en leer 3 babygebaren rondom ETEN