Gratis verzending vanaf €20,-

Gebarendoodle cursussen en workshops

Babygebaren
Voor Ouders en professionals

wil je babygebaren leren?
dan ben je bij mij op het juiste adres!

Gebarendoodle oudercursus

zo leuk! een cursus BAbygebaren. en het is helemaal niet moeilijk.

"Gebaren vind ik helemaal te gek! Het is mijn passie om mijn kennis en enthousiasme over deze mooie manier van communiceren over te dragen. Met mijn 10 jaar ervaring weet ik hoe ik in mijn cursussen en workshops in kan spelen op de individuele behoeftes en het leren van gebaren voor jou zo leuk en makkelijk mogelijk kan maken."

Martina Paulmann
Silke
Lees verder
Wat een leuke ervaring! Ik heb een 1-op-1 cursus gevolgd om gebaren te leren met mijn baby. Mijn hele familie mocht meedoen. Martina legt alles heel duidelijk uit en met een paar ezelsbruggetjes konden we de gebaren snel onthouden.
Gerdien
Lees verder
Previous
Next

1-op-1 Cursus babygebaren (ouders)

Soms is het fijn om even wat meer persoonlijke aandacht te krijgen. Ik kom op bezoek en leer je in twee bijeenkomsten de belangrijkste basis babygebaren. Per bijeenkomst leer je zo’n 15-20 gebaren. Uiteraard kun je zelf aangeven welke gebaren je graag wil leren of je kiest ervoor om de standaard basisgebaren te leren. Tijdens de bijeenkomst mogen er zo veel mensen aansluiten als je zelf wilt. Nodig daarom gerust ook oma, opa, je vriendinnen of je oppas uit. Soms ontstaan er na een aantal weken oefenen vragen of wil je nou net dat ene gebaar nog weten. In een gratis follow-up videogesprek kun je alle vragen kwijt. 

 • 2 bijeenkomsten van 1 1/2 uur 
 • Gratis exemplaar van het boek De Gebarendoodle – Basisgebaren voor baby’s, dreumesen en peuters
 • Gratis follow up van 30 min in de vorm van een videogesprek

Cursus babygebaren (professionals)

Lijkt het je leuk om als team meer te komen te weten over babygebaren? Ook dat kan. Ik kom graag op bezoek bij je kinderdagverblijf, praktijk of centrum voor een groepstraining. Tijdens de training leren jullie meer over de rol van gebaren voor de (taal)ontwikkeling van een kind; tips en trucs rondom het introduceren van gebaren bij jonge kinderen; voorlezen en zingen met gebaren en maar liefst 50 babygebaren! 

 • 2 bijeenkomsten van 2 uur
 • Gratis exemplaar van het boek De Gebarendoodle – Basisgebaren voor baby’s, dreumesen en peuters
 • Gratis poster van De Gebarendoodle

Cursus Nederlands met gebaren

Wil je doorgroeien of heb je meer nodig omdat je kind bijvoorbeeld moeite heeft met het leren van taal? Dan kun je ervoor kiezen om een stap verder te gaan en Nederlands met Gebaren (NmG) te leren. In deze uitgebreide cursus leer je ruim 700 gebaren. Je leert hoe je de gebaren gebruikt om hele zinnen te vormen. Aan het einde van deze cursus ben je in staat om eenvoudige gesprekken te ondersteunen met gebaren en kun je boeken en verhalen met gebaren voorlezen. Deze cursus is ook ideaal voor bedrijven en instellingen die meer met gebaren willen communiceren. 

 • 12 bijeenkomsten van 2 uur
 • Cursusboek 
 • 1 jaar toegang tot de online leeromgeving
 • Gratis exemplaar van het boek De Gebarendoodle – Basisgebaren voor baby’s, dreumesen en peuters
 • Gratis poster van De Gebarendoodle
 • Certificaat

Cursus babygebaren op maat

Als je speciale wensen hebt of je wilt nét wat meer leren, kan ik ook een cursus op maat voor je ontwikkelen. Tijdens een uitgebreide intake breng ik je behoefte in kaart. Je ontvangt dan een overzicht van de mogelijkheden inclusief een prijsopgave. 

Voorlichting babygebaren

Graag kom ik een voorlichting geven over babygebaren. Tijdens een voorlichting vertel ik wat babygebaren zijn, wat de rol van babygebaren is voor de (taal)ontwikkeling van het kind en komen eerste basisgebaren aan bod. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Babygebaren Hallo

Leer 3 babygebaren gratis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en leer 3 babygebaren rondom ETEN

Babygebaren Hallo

Leer 3 babygebaren gratis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en leer 3 babygebaren rondom ETEN