het ideale cadeau voor baby's en hun ouders

Wil je ook gebaren gebruiken in de communicatie met je kindje? Met het boek De Gebarendoodle leer je eenvoudig eerste 20 basisgebaren. 

onder andere verkrijgbaar via

Martina Paulmann

Martina Paulmann is logopedist, taalwetenschapper en docent Nederlands met Gebaren. Ze heeft jarenlange ervaring in het werken met gebaren en sinds 2017 geeft zij gebarencursussen aan diverse doelgroepen. Met het boek De Gebarendoodle wil zij het concept van Baby- en Kindgebaren dichter bij de Nederlandse ouders brengen en de kennis over deze mooie manier van communicatie verspreiden. 

Silke
Silke
Super cadeau!!
Lees verder
Ik heb het boek cadeau gegeven aan mijn zus. Het cadeau is heel erg in de smaak gevallen.
Susan
Susan
Duidelijke tekeningen
Lees verder
Ik had al eerder een setje gebarenkaartjes gekocht. Ik vond het toen toch moeilijk om te zien hoe de gebaren gemaakt moeten worden. Ideaal dat je hier ook geschreven uitleg erbij hebt.
Janneke
Janneke
Ik lees het boek samen met mijn kind
Lees verder
Ik heb het boek gekregen toen mijn tweede kindje 8 maanden was. We hebben een aantal gebaren uit het boek gekozen en toegepast tijdens bijvoorbeeld het eten of naar bed brengen. Mijn kind is inmiddels 11 maanden en gebruikt de gebaren regelmatig. Zo leuk om te zien! Leuk om te melden: ook mijn tweede kind van 3 jaar vind het boek heel interessant. Ze komt vaak met het boek in de hand naar me toe en dan "oefenen" we samen de gebaren.
Previous
Next